Horecavervoer

Wij willen graag uw bob zijn!

Horecavervoer

Disco- & Horecavervoer of wel de Straattaxi is het vervoer van Taxi Blue Cab. Onze chauffeurs zijn betrouwbaar en zorgen ervoor dat u veilig thuis komt. Op speciale evenementen en activiteiten in de regio zijn wij altijd ter plaatse, zodat u niet lang hoeft te wachten op een taxi. Daarnaast bent u natuurlijk in de gelegenheid van te voren een taxi te reserveren. Wij zorgen ervoor dat deze taxi op het afgesproken tijdstip voor u klaar staat op de afgesproken plaats.

Bij eventuele calamiteiten is het handig dat wij over uw mobiele telefoonnummer beschikken, zodat er communicatie mogelijk is. De straattaxi is een 24-uurs service van Taxi Blue Cab die 7 dagen in de week beschikbaar is. U belt en wij komen!

Taptaxi
Naast de reguliere straattaxi leveren wij ook de zogenoemde taptaxi. Deze taptaxi zorgt ervoor dat niet alleen u veilig thuiskomt, maar ook uw auto! Taxi Blue Cab levert u twee betrouwbare chauffeurs, aan wie u met een gerust hart uw autosleutels kunt overdragen. De taptaxi wordt gestimuleerd door de overheid en de taxibond om te voorkomen dat mensen met teveel alcohol op achter het stuur stappen.